Regiewagen (4K)

Compacte 16 camera HD-regiewagen

De 16 camera regiewagen is zowel voor tv-, (live) internetuitzendingen als registratiedoeleinden gebouwd. Deze wagen zetten we voornamelijk voor opname op locatie in. Er kunnen maximaal 16 camera’s op de wagen worden aangesloten. 16 uitvoering HD-SDI (4k) is dan ook geen probleem voor ons. Ook de Audio is met professionele Audio-units uitgerust. Daarnaast is er goed communicatiemateriaal aanwezig om met de regie en crew te communiceren.

Dankzij de ongekende flexibiliteit en de ruimte van onze regiewagen kan Tijhuis Audiovisuele Producties reportages maken op elk gewenst formaat op HD, op elke gewenste locatie en op elk denkbaar tijdstip. Zo kunnen we van elke productie maatwerk maken en binnen een vooraf bepaald budget.

Stel uw materiaal live of on-demand HD beschikbaar voor kijkers over de gehele wereld. Met een zeer kleine crew kunnen wij snel een productie bouwen en draaien.

Met onze regiewagen verzorgen wij bijvoorbeeld:

  • Grootbeeldprojecties
  • Live uitzendingen
  • Reportages
  • Registraties van o.a. concerten, evenementen en tv-programma’s kunnen gebruiken op locatie die van tevoren zijn gemonteerd
  • Snel op locatie monteren
  • Registratie voor alleen Audio

Daarnaast hebben wij standaard montagecomputers in de wagen zitten die we als instart
kunnen gebruiken op de mengtafel.

Evenementen / TV-programma’s

Het komt steeds vaker voor dat evenementen en tv-programma’s via internet te volgen zijn. Denk bijvoorbeeld aan congressen, grootbeeldprojectie bij grote evenementen (o.a. Zwarte Cross, Lowlands), vergaderingen, sport- en muziekconcerten (o.a. Nick & Simon, Ilse DeLange, Marco Borsato) of televisieprogramma’s in binnen- of buitenland.

Ook is het mogelijk om gemeenteraadsleden en provinciale staten via webcasting of (live) uitzendingen via internet aan te bieden. Uiteraard is alleen registratie ook mogelijk, dat scheelt enorm in de montagekosten.

Heeft u ook een evenement of televisieprogramma dat u via internet wilt aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden.

Streaming

Wanneer een gebruiker een videostream wil bekijken, wordt hij automatisch door de streamswitch met de door hem optimale server verbonden. De eindgebruiker hoeft hiervoor geen enkele specifieke actie te ondernemen. Als de internetprovider van de gebruiker bij een streaming is aangesloten, bevindt deze server zich in het lokale netwerk. In andere gevallen wordt automatisch gebruikt gemaakt van een server bij een aan de stream aangesloten ISP.

Streamswitch

Het is mogelijk om de streamswitch op ieder gewenst moment aan te passen. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat een ISP tijdens een lopende uitzending kan aanhaken of extra servers kan inzetten in het geval van extra kijkdichtheid.

Quality

Streaming biedt uitgebreide reportages, onbeperkte schaling en garandeert desgewenst quality of service. Tevens is het mogelijk om content af te schermen op basis van geografische locatie van de gebruiker en kan een beveiliging tegen deeplinken worden aangebracht.